Ova tema je mrak. Pravi melem za vikend. Umirem od smijeha. Šteta Aleksa da se ne vidi nebari. Sigurna sam da je impresivan.
Sad sam gledala fotke nekih S-ovih prvih. Bože koja drva. Jedan bukva je posebno zanimljiva. Voljela bi ponešto reći o njoj ali ne znam što. Nebari se ne vidi niti još može biti formiran s obzirom na starost jedinke cca 3 mjeseca. O sužavanju debla također. Vjerujem da se suzuje prema vrhu, jer tako mladica raste.
Prema sastavu tla rekla bi da se radi o kamenčićima s puta i vjerojatno zemlji za cvijeće iz cvjećarnice. Sve u svemu vrlo impresivno.
Pošto sam ja od početka imala dobrog učitelja (ovog koji se već 15 godina nalazi u svom hobiju) nisam toliko griješila. Moj pinus uopće nije loš. Doduše tražila sam nekaj kaj već u prirodi sliči na malo drvo. Nije mi na kraj pameti bilo da bi se od nečeg kaj izleda kao 'ništa' moglo napraviti da izgleda kao 'nešto'. Kakvi panjevi!!!???
Mislim da bi tada stvarno zatvarala oči kad bi vidjela da neko onak okljaštri drvo kak se to treba. Dakle nije neobično da pall prije rezanja kaže: žene i djeca zatvorite oči.