Str: [1]   Dolje
  Dodaj u favorite  |  Ispis  
Autor Tema: Trampanje  (Posjeta: 2578 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zluf
Novi član
*

Viđen-a: 30-08-2009, 05:38:58

« : 27-08-2009, 17:30:33 »

Pozdrav vrijedni narode 

Ovak, ja ciganče hoču da imam jedna knjiga od Bosani, a pošto nemam para hoću da trampam  lol

Šala šala, imam jednu super-dobru knjigu koja broji preko 1000 stranica o PHP programiranju naravno uključujući i MYSQL.
Knjiga je stvarno pojednostavljeno napisana i odlična je za početnike koji nisu imali nikakva iskustva sa PHP-om.
Početak knjige Vas ući osnove, a završetak su složenije skripte za razvijanje namočnije WEB stranice, košarice i sl...ukratko knjiga je od A-Ž....
Izdanje: 2009
Prijevod: srpski

Dakle, knjiga je ganc nova i u knjižarama košta 329 kn. Nebi je htio prodavati, al bi je htio zamjeniti sa dobrom knjigom o Bonsai, a da opet nema 130 stranica nego više jer bratko ja ti dam preko 1000 stranica  tlab
I naravno volio bi da je knjiga izdana 2009, naranije 2008.  chinaman
Al, to nije sve...dostavljam na području Zagreba 

hvalaaa
Evidentirano
Mario
Zaslužni član

Viđen-a: 05-11-2012, 18:19:36

Yamadori Selektor

« Odgovor #1 : 28-08-2009, 06:57:56 »

...nekolicina nas na ovom forumu je utvrdila da sve bonsai knjige govore o jednom te istom i prepisane su iz nekih japanskih sa preko nekoliko prijevoda....pa su zablude, to što caruje u njima. Neki se kunu u knjige g.Nake, a ja ti velim... da praktična iskustva koja ljudi pišu na ovom i još ponekom forumu (neameričkom) govore više od stotina knjiga.... Velik broj bonsai mitova je srušen... bonsairevolucija već teče i modernizacija pristupa je sveprisutna.... sudjeluj na forumu i postat će ti jasnije o čemu govorim...ako već i nije 
Evidentirano

zluf
Novi član
*

Viđen-a: 30-08-2009, 05:38:58

« Odgovor #2 : 28-08-2009, 07:10:56 »

Čuo sam da ima svakakvih knjiga napisanih, al opet bi htio neku pročitati barem da upijem neke osnove pa da ne pitam početničke bedastoče  ashamed
Znam da se na forumu najviše nauči, al bum si nekaj čopio od knjiga pa bu mali zluf čital  takoTreba
Evidentirano
Marija
Administrator
Zaslužni član

Viđen-a: Danas u 17:04:23

« Odgovor #3 : 31-08-2009, 17:39:34 »

Mislim da ovu temu treba prebacit pod humor  histerical
Evidentirano

Pozdrav, Marija
www.animabonsai.com | bonsai blog
 Str: [1]   Gore
  Dodaj u favorite  |  Ispis  

Skoči na:  

Prijatelji foruma
Dalmatinski bonsai klub Bonsai klub Zagreb Hrvatski bonsai savez Internet Bonsai Club BDB BDB art of bonsai agrohoblaj Poljoprivredni glasnik Facebook / HBF