Dobrodošli, Gost. Prijavite se ili registrirajte. Propustili ste aktivacijski email?

Autor Tema: Interplnetarni hobi ili bonsai na Marsu  (Posjeta: 1376 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DonQuijote

Interplnetarni hobi ili bonsai na Marsu
« : 07-02-2017, 17:07:49 »
Prati li možda netko novu seriju "Mars" Na - National Geographic channel?
Riječ je o igrano-dokumentarnoj seriji u kojoj se miješaju današnji pokušaji pripreme i organiziranja ekspedicije na mars, svi tehnički problemi koje treba savladati, sve opasnosti koje prijete itd, paralelno s tim dokumentranim dijelom ide i igrani naučnofantastični dio koji se odigrava 2036 i prati prvu ekipu koja je upućena na Mars. Prilično je zanimljivo jer taj igrani dio daje nepetost i zanimljivost ovom dokumentarnom dijelu. Itd, itd,
Ono što me ponajviše oduševilo je jedan detaljčić koji malo tko, osim ovježbanog bonsaističkog oka :hi: može primjetiti.

http://serijal.com/online-serije-sa-prevodom/mars/   peta epizoda , kolonija, uza sve probleme s kojima se suočavaju, ipak napreduje, a u 43:02 se lijepo vidi da jedan od znanstvenika ima solidno bonsai drvce. Trebalo bi ga ožicati. :mad2:

Budite ponosni, imamo predstavnika na Marsu :) Taj je doduše poludio i ugrozio čitavu koloniju, poginuo i pritom skrivio smrt još jednog čovjeka, uništio pola baze ali...kakve veze ima. Nisu baš svi bonsaisti tako ludi :ludilo:

Offline Adrian

Odg: Interplnetarni hobi ili bonsai na Marsu
« Odgovori #1 : 07-02-2017, 17:50:29 »
...kakve veze ima. Nisu baš svi bonsaisti tako ludi :ludilo:

Hmmm, ne znam baš....ima nas....