0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: MR - 05-11-2013, 11:00:24Jurice,meni se tvoj vrt izrazito sviđa a vjerujem da je u živo još čarobniji.. Kad iz Moslavine kreneš put Istre obavezno navrati da ga vidiš uživo !!!!Jurice,hvala na ljubaznom pozivu i ako ikada budem u prilici da svratim sigurno ću se najaviti...jedino mi ostaje da uzvratim poziv ali na kobasice i vino....toga kod nas ima u svako doba godine a za bonzaičeke će mo malo pričekati....
Jurice,meni se tvoj vrt izrazito sviđa a vjerujem da je u živo još čarobniji..
Citat: jurica - 05-11-2013, 17:36:26Citat: MR - 05-11-2013, 11:00:24Jurice,meni se tvoj vrt izrazito sviđa a vjerujem da je u živo još čarobniji.. Kad iz Moslavine kreneš put Istre obavezno navrati da ga vidiš uživo !!!!Jurice,hvala na ljubaznom pozivu i ako ikada budem u prilici da svratim sigurno ću se najaviti...jedino mi ostaje da uzvratim poziv ali na kobasice i vino....toga kod nas ima u svako doba godine a za bonzaičeke će mo malo pričekati.... Da za čašicu Škrleta sam uvijek spreman , a ako ima i malo špeka lakše se pije !!!Inače sam ti ja po ocu napola Moslavac !
Citat: MR - 16-11-2013, 19:09:50Citat: jurica - 05-11-2013, 17:36:26Citat: MR - 05-11-2013, 11:00:24Jurice,meni se tvoj vrt izrazito sviđa a vjerujem da je u živo još čarobniji.. Kad iz Moslavine kreneš put Istre obavezno navrati da ga vidiš uživo !!!!Jurice,hvala na ljubaznom pozivu i ako ikada budem u prilici da svratim sigurno ću se najaviti...jedino mi ostaje da uzvratim poziv ali na kobasice i vino....toga kod nas ima u svako doba godine a za bonzaičeke će mo malo pričekati.... Da za čašicu Škrleta sam uvijek spreman , a ako ima i malo špeka lakše se pije !!!Inače sam ti ja po ocu napola Moslavac !Onda je sve jasno....Malvazija je dostojna zamjena zavičajnih navika....