ne znam što bi rekao. Priča ide otprilike ovako. Gazda nam je čuvao 50 vreća tenisita na paleti (jednoj ili dvije nemam pojma). Kako se nismo uspjeli organizirati dovoljno brzo, to je tam stajalo. U dvorištu od firme. (danas sam bio s gazdom i čuo cijelu priču). On gradi preko puta proizvodne hale kuću, sebi i svojoj familiji. Radnici su mu radili podove i podno grijanje. I tam su imali, na tom gradilištu jednu dvije vreće nekakvog neprosijanog tenisita. Ne čiste filtrirane četvorke, već nekakvog šljama. I s tim su mu valjda kolko ja kužim zasipavali te cijevi u podu. Pa im se svidjelo kak to ide s tim šljamastim tenisitom, gazde tam nije bilo, a oni su uzeli s te palete naš tenisit i cijelu kuću zasipali s njim i završili posao. Ostale su još dvije tri vreće te četvorke, sveusvemu niš. Eto, tak je naš tenisit završio umjesto u bonsai supstratu, u podovima uz cijevi podnog grijanja kao izolacija. Nemamo sreće s je...im tenisitom. Ispričava nam se i obećaje da bu nam smljel novi i da ga ne trebamo niš platiti. Dakle badava. Sam kaj tog sad po zimi ne bu još do veljače jer mu sad stoji mlin jer se sad i tak niš s tim ne dela. Ja sam mu rekao da je važno sam da bude u veljači zbog proljeća i presađivanja. Žao mi je. Imam najbolju namjeru. Nemojte se ništ ljutiti. Sorry Done za kombi jučer, ni ja nisam znao dok ti nisam javio.
Jadan sam već s tim tenisitom.