Ljudi pozdrav i hvala na dobrodošlici
uh, nisam siguran mislim da se spominjao ponajviše lužnjak, što ja radim jest čupam teme s stranica preko tražilice, tako da sam pročitao dio što sam iskopao pod keywords "Hrast" Negdje je i Marija mislim dopisala da oni nikad nisu imali pretjeranog uspjeha s njima te sam ga automatski prekrižio s liste. Istini za volju meni je osobno hrast prekrasno stablo i kad gledam močne, prastare hrastove u Zagrebačkom parku Maksimiru uvijek padam u trans i ljudi me moraju tjerat da se pokrenemo jer im je dosadno. Je, i bit će tako, probavat ću s više tog, kako će vrijeme odmicati napravit ću ja tog malo više i snimat razvoj, jer kad su već godine u pitanju čini mi se nelogično izabrati samo jednu opciju no evo u nedjelju idem u izvidnicu prošvrljat malo, kandidate ću isslikati prije no što počnem mahat lopatom i postat na net pa možete bacit koji komentar.
to drvo ćeš teško ubiti. Primit će se i s minimalno korijena.
I like that, sounds like my kinda tree
grab,
,Pa nemrem verovat...
a gle ti to, Vedrane, ptiću prepeliću, pa ja neznam gdje da čovjek pobjegne da se sakrije od vas, čudo jedno.. Aj priznaj ko je još tu s tobom? Roni? Saša? Izlazite na sunce, vidio sam vas. Neću vas valjda morat gledat i u Bistri? hehe, šalim se, naravno.
lijepo te je vidjeti ovdje, šteta samo što po broju postova i datumu registracije vidim da si šupalj kao i ja tako da te nažalost nemogu uposliti za mentora, al cool isisat ću ja iz tebe sve što si upio u ovih par mjeseci. You've beed hiding out on me.
stan ti nema balkon, drugo, na ranču te nema prek tjedna...
da.. no mislio sam ja na to.. to nebi trebalo bit nepremostivo, napravit ćemo neku skelicu/policu preko prozora, na koju ću stavit drvca. Znate kao u stilu onih špaga sistema na koje ljudi vješaju veš.. E tako neke profile fiksirat spojit ih daskama da bude učinkovito i naravno lijepo.