Dobro je to brko ali si u udubinu nešto stavio. A treba li kakva rupa kroz koju možeš zalijevati svoju "mješavinu zemlje"?
-obavezno ti treba kanalić za zalivanje,njega možeš ispuniti šljunkom kao drenažu a gore odakle ćeš zaljevati ovisi od inspiracije ,može biti kamenćić koji se miće ili granćica koja glumi staro drvo ,a zaljevaš bocom od pola litre ,izbušiš malu rupic na ćepu i na dnu boce da nije veća od milimetra ova na dnu i voda ti polako ide ko kap na kapi kad makneš bocu uživaš ,zato bocu metneš noću kad niko nevidi.
e sad ovaj snimak što si poslo vidiš da ima i treseta a ćini se i malo supstrata ,gnoji ga sigurno samo tekućim gnojivom i malo filijarno i vidio si da je mahovinu dobro utisnuo u taj kolaćić em drži sve na vrpi em ona kad se jednom primi teško se skida ,a te jastućaste mahovine imaš po ogradama i ravnim krovovima koliko oćeš a i nesmeta joj ni pola dana na suncu samo ju moraš vlažiti i bude prekrasna,ja sam ju naselio na taj naćin ispod lipe i neskidam ju nikom za ljubav baš idu zajedno.
a mogu ti reči da je taj lik tog mokrog supstrata umjesio dosta ,ja sam ribić i znam koliko ima u onakoj kugli a on ih je utisnuo bar 5-6 kom a to ti je više od litre ,e sad na kraju vidiš kako pušta vodu lagano se cjedi iz posude ,no filozof nije prikazo kako
,a i ćini mi se da taj kamen jako dobro drži vodu pa zato puni posudu vodom ,onaj sistem ko kad vlaga na starm kućama probija iz zidova,toti je dokaz da voda može gore i sama,eto to sve nemora biti toćno no ako napraviš nekoliko experimenata vidjet ćeš da šljaka
.